Add-on Solutions

Til Dynamics 365 findes der mange forskellige add-on løsninger, som hentes og installeres direkte fra Dynamics Marketplace.

Vi har valgt at samarbejde med forskellige ISV partnere. Nedenfor kan du læse nærmere om vores samarbejdspartneres add-on løsning.

Samarbejdspartnere

AMC Banking

Bank integration til Dynamics 365 Finance og Business Central

AMC Banking 365 til Microsoft Dynamics 365. Med support til +400 banker tilbyder AMC Banking for Microsoft Dynamics 365 en hurtig og nem måde at importere dine kontoudtog til forsoningsformål direkte til dine forsoningsblade til Dynamics 365 for Finance og Business Central.

Læs mere

Tabellae A/S - Lasernet

Få en Output management løsning, der virker

Udskrifter og rapporter er typisk overraskende tidskrævende i ERP-projekter. Tabellae har lavet forarbejdet, så vedligeholdelse af dokumenter bliver nemmere, samtidig med at I reducerer udgifter, risici og tidsforbrug og gør kommende ERP-projekter billigere

Læs mere

SignUp Software - ExFlow

Automatiser kreditorbilagsbehandlingen i Dynamics 365 Finance og Business Central

ExFlow er Microsoft Dynamics 365 add-on-modul til automatiseret behandling af kreditorbilag. I modsætning til andre løsninger kræves ingen integration, da ExFlow er fuldt indbygget i Dynamics 365.

Læs mere

Mark Information

Workforce Management-løsning

Mark Information tilbyder den komplette Workforce Management-løsning ProMark med avanceret funktionalitet, som supplerer Microsofts produktsuiter – og dermed øger værdien af jeres Microsoft-løsning.  

Læs mere

Mobile WMS from Tasklet Factory

Optimer lagerprocesserne med Mobile WMS fra Tasklet Factory

Mobile WMS er en stregkodescanningsløsning, der integreres med ERP-systemets standardlagerfunktioner.   Løsningen har en brugervenlig grænseflade og giver lagermedarbejdere mulighed for at behandle ordrer online og offline.   Tasklet Factory tilbyder Mobile WMS til:  Dynamics 365 Finance, AX, Business Central og NAV  

Læs mere