Business Operations

Martha Skjellerup er uddannet fra det Teknologiske Universitet i Mexico, med speciale i marketing og industrielle procedure. Efterfølgende har Martha videreuddannet sig med 3 fag fra Aarhus Universitet; Business Process Management and Innovation, Databaser og Kravsspecifikationer. Endelig er Martha Microsoft certificeret som Data Analyst Associate. Hun har i mange år arbejdet som Business Intelligence specialist, med fokus på optimering og ERP-implementering. Privat har Martha det sorte bælte i Taekwondo, som kræver mange års træning og dedikation for at opnå. Dette er også en bedrift, der kommer til udtryk i hendes arbejde. Martha har ikke alene en fysisk og mental stærk krop og stålfast vilje til sin sport, men også til sit arbejde. Hun er derfor kvalificeret til at hjælpe din virksomhed med Business Intelligence. 

Det sorte bælte i rapportering af Business Operations  

For Martha kommer interessen for hendes arbejde fra hendes evne til at kunne finde de underliggende strukturer og meninger, som er skjult i de store datamængder. Hendes tilgang til arbejdsprocessen er netop at finde den røde tråd i datamodellen, som kan blive til en rapport der er med til at skabe værdi og mening for kunden. Som person er Martha glad og smilende, og hun møder altid kunden med et stort overskud og engagement. Hun ved at det der kan synes at være svært og uoverskueligt, let kan gøres forståeligt. 

For Martha er det spændende i hendes arbejde også muligheden for at kunne forudse næste skridt, og se situationens udfald. For Martha er der altid en fortælling i at afdække data og gøre processen håndterbart.  

Kontakt Martha på mail ms@cloud-agility.com eller telefon +45 42 70 41 58