Cloud Agility samarbejder med EG Utility

I september måned havde Cloud Agility fornøjelsen af at deltage i et par spændende seminardage hos vores samarbejdspartner EG Utility. Vi fik hilst på kunderne, og samtidig var der lejlighed til at blive opdateret på, hvad der rør sig på Utility markedet.

Christine Feldhaus underholder på seminaret

Arrangementet bød også på underholdende indlæg fra Christine Feldhaus. Hun har i mange år arbejdet i reklamebranchen med analysering af forbrugeradfærd, og har bl.a. senest været tilknyttet et projekt hos Dansk Energi (Interesse organisation), hvor formålet var at finde ud af, hvordan man kommunikerer budskaber ud til forskellige befolkningsgrupper for at få dem til at reducere CO2 udledningen.

Selv klimabevidste forbrugere ved forsvindende lidt om energi | Dansk Energi

Vores egen Johnny Amby Larsen demonstrerede under seminaret brugen af Holoens. Her kunne de besøgende se, hvilke muligheder, der ligger i Hololens. Det går i godt spænd med vores fokus på Industri 4.0 – herunder IoT, AR og VR.

Torben Udengaard (TV) og Johnny Amby Larsen (TH) demonstrerer Hololens for en af deltagerne på seminaret

I den næste tid sætter Cloud Agility fokus på Industri 4.0 med to spændende seminarer hos henholdsvis Microsoft og AI Innovations House.

Du kan læse mere om seminarerne her

Har du spørgsmål om Industri 4.0 og hvad det betyder for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Thomas Sønder på tlf. 25 18 62 23 eller via mail ts@cloud-agility-com.