Kom og hils på det nye Microsoft konsulenthus

inu:it udvider paletten af ydelser ved at indgå i et strategisk samarbejde med Cloud Agility

Deltag og hør, hvilke muligheder, det giver din virksomhed

Dato

20. maj 2022

Tidspunkt

8:30 – 15:00

Sted

inu:it, Issortarfimmut 6, Nuuk

Tilmeld dig gratis her


Program

08:30 Registrering og morgenmad


09:00 Velkomst ved Anders Hoffgaard, Administrerende Direktør, inu:it

Vores kernekompetence er IT-infrastruktur. Det omhandler alt fra netværk, server/storage, backup, sikkerhed, support, rådgivning, design og implementering af såvel simple som komplekse IT-løsninger. Grundlæggende er vores tilgang og filosofi, at vi sørger for at løse opgaven med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og udfordringer – det handler om at skabe værdi. Det gør vi ved at gøre det komplicerede og uoverskuelige enkelt og forståeligt. 

Uanset om det drejer sig om små eller store opgaver – en ny firewall eller en komplet netværksomlægning, så står vi klar med de rette kompetencer til at løse opgaven.


09:15 Business Central – generelt – ved Mogens Bechsgaard, Solution Architect, Cloud Agility

Med Dynamics 365 Business Central/NAV tilbyder Cloud Agility den komplette løsning til små og mellemstore virksomheder. Dynamics 365 Business Central/NAV henvender sig til virksomheder indenfor produktion, handel, lager & logistik samt finans. Hos Cloud Agility tager vi udgangspunkt i processer før teknik for at optimere forretningen og være værdiskabende for vores kunder, og ikke mindst sikre, at de får den rigtige platform.

Mogens vil gå i dybden indenfor følgende områder:

  • Lager & logistik
  • Produktion til procesindustri samt sporbarhed
  • Microsoft Power BI
  • Scannerløsning
  • Elektronisk dokumenthåndtering

12:00 Frokost


13:00 Hvordan kommer man i gang med Business Central? ved Jørgen Peter Rasmussen, Partner og Salgsdirektør, Cloud Agility

Hør Jørgen Peter Rasmussen fortælle om hvordan Cloud Agility i fællesskab med inu:it kan tilføre værdi til din virksomhed. Cloud Agility er et erfarent Microsoft KompetenceCenter med fokus på bl.a. Dynamics 365 Business Central/NAV. Jørgen Peter Rasmussen er medstifter og partner i Cloud Agility, og har mere end 20 års erfaring fra ERP-verdenen.


14:00 Det formelle program slutter – tid at netværke og 1:1 sparring


15:00 Afslutning på dagen


Tilmelding

Ved tilmelding accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Cloud Agility via mail og telefon. Du vil til enhver tid have mulighed for at framelde dig igen.


Arrangementet gennemføres i samarbejde med