Dynamics 365

Dynamics 365 samler Microsofts forretningsapplikationer, som CRM og ERP, i en fælles platform. Dynamics 365 henvender sig til virksomheder, der har behov for fleksible og skalerbare Cloud løsninger.

Vi kan hjælpe med implementering af Dynamics 365 projekter eller drift af en eksisterende, incl. integration med Azure services eller Power Platformen. Vi hjælper virksomheden med at have kontrol over Dynamics 365, ved bl.a. at  planlægge samt udføre planlagte opdateringer af Dynamics 365, for dermed at undgå Microsofts automatiske opdatering.

Forretningsløsninger

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Commerce

Dynamics 365 Human Resources

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Field Service

Customer Service

Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365

Dynamics 365 revolutionerer CRM og ERP ved at anvende intelligens til alle former for data. Derved kan virksomheder gå fra reaktive til proaktive beslutninger, hvilket giver medarbejderne mulighed for at sætte fart på forretningsresultaterne.

Læs mere

Dynamics 365 Finance

Automatiser og moderniser dit ERP-system med Dynamics 365 Finance.

Med Dynamics365 Finance er der mulighed for at overvåge udviklingen i realtime, forudsige fremtidige resultater og tage datadrevne beslutninger for den fremtidige forretningsvækst.

Læs mere

Dynamics 365 Supply Chain Management

Transformer produktionen og leverancen med Dynamics 365 Supply Chain Management.

Dynamics 365 SCM kan give forudsigelig indsigt med intelligens fra AI og Internet of Things (IoT) på tværs af planlægning, produktion, lager og logistik og dermed maksimere driftseffektivitet, produktkvalitet og rentabilitet.

Læs mere

Dynamics 365 Commerce

Skab vækst i din virksomhed med en komplet handelsløsning, der skalerer efter dine behov på tværs af både traditionel e-handel og nye kanaler.

Læs mere

Dynamics 365 Human Resources

Opret en arbejdsplads, hvor mennesker og forretning trives med Dynamics 365 Human Resources - HR-løsningen der hjælper med at tage bedre hensyn til dine teams.

Læs mere

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales hjælper salgstyrken med at automatisere og effektivisere arbejdsprocesser og dermed give tid til bedre at kunne analysere kundebehov og vinde flere tilbud.

Læs mere

Dynamics 365 Field Service

Levér fremragende kundeoplevelser ved hjælp af Dynamics 365 Field Service, der gør det muligt at udsende den rette ressource på det rette tidspunkt og til det rette sted – og med alle de værktøjer, der skal bruges for at få succes første gang.

Læs mere

Dynamics 365 Customer Service

Opbyg brandtilhørsforhold og kundeloyalitet med Dynamics 365 Customer Service. Styrk dine teams med de strømlinede data og den samlede teknologi, de har brug for til at levere problemfrie, tilpassede oplevelser.

Læs mere

Dynamics 365 Marketing

Øg kundeefterspørgslen efter dine produkter og tjenester, skab problemfrie kundeoplevelser, og få forbedrede marketingresultater med Dynamics 365 Marketing.

Læs mere

Dynamics 365 Project Operations

Giv dine teams mulighed for at vinde flere kontrakter, optimere ressourceudnyttelsen, fremskynde projektlevering og maksimere rentabiliteten med Dynamics 365 Project Operations Preview.

Læs mere