Glædelig jul og godt nytår til alle!

De fleste har sikkert hørt Wham’s juleklassiker ”Last Christmas” op til flere gange, så det er nok ikke gået nogens næse forbi, at julen står for døren. Inden vi lukker den helt ind, og overgiver os til julens søde sager og fede mad, er det tid til at reflektere lidt over året, der er gået.

Vi hos Cloud Agility har haft fornøjelsen at besøge og inspirere en række spændende virksomheder. Flere af disse har vist os den store tillid at overdrage driften af deres forretningssystemer til os. TAK for denne tillid. Vi vil gøre vores yderste for at leve op til jeres forventninger – og gerne lidt mere.

Vi har fået bekræftet, at vores tilgang – proces før teknik – bliver taget godt imod, og vi får kun positiv feedback.

I 2022 glæder vi os til at inspirere endnu flere virksomheder og bidrage med værdi til disse.

Vi yder support til vores kunder indenfor en række brancher, og vi vil bl.a. være det foretrukne konsulenthus for danske produktionsvirksomheder. For at understøtte dette har vi indledt et samarbejde med en række virksomheder, der er førende indenfor digitalisering og industri 4.0. Disse var samlet til et seminar om mulighederne for at indføre de nye teknologier hos vores eksisterende og nye kunder. Dette blev i øvrigt afholdt hos AI Innovation House i Vejle i det fantastiske Quantum 360° auditorium.

Det var en stor succes og vi har fået meget positive tilbagemeldinger. Vi planlægger derfor at gentage succesen i København til næste år.

Året har også budt på flere andre arrangementer. Bl.a. et par webinarer, i samarbejde med vores gode samarbejdspartnere hos SignUp Software og Tabellae. Og så rundede vi lige vores 1-års fødselsdag.

Her på tærsklen til 2022 kan vi se tilbage på et begivenhedsrigt år. Derfor skal der lyde en stor tak til alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for deres indsats i det forgangne år. Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde til næste år.

Med disse ord ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og godt nytår