Vejen til Azure Cloud

Vi hjælper med at analysere, designe og implementere Azure IaaS, PaaS og SaaS løsninger efter virksomhedens behov.

Med vores erfaring sikres, at Dynamics 365 projekter imødekommer krav til sikkerhed, skalerbar- og robusthed med Azure.

Vi kan hjælpe med at integrere eksisterende on-premise  systemer med Azure platformen - det gælder både til integrationer og domæne synkronisering.

Vores erfaring - jeres fordel

Vores tekniske team har mange års erfaring med Azure og var med som pioner de første år. Vores Azure kompetencer dækker både arkitektur, design, implementering og drift.

Vores tekniske team har dagligt et tæt samarbejde med både forretningskonsulenter og udviklere. På den måde sikrer vi, at vores kunder får den bedste rådgivning og løsning, når det også går på tværs af Microsoft Cloud - Azure, Dynamics 365 og Power Platformen etc.

Med vores erfaring får I en stærk partner på rejsen til Azure.

Moderne Infrastruktur

Med udgangspunkt i Microsoft Cloud Adoption Framework  for Azure sikrer vi, at transitionen til Azure imødekommer virksomhedens strategi - det gælder både for mindre som store løsninger.

Vi hjælper med design og implementering af blue prints samt justering af eksisterende setup med ønskede krav til Azure.

På den måde sikres, at Azure platformen imødekommer  krav til sikkerhed og driftsstabilitet så virksomheden trygt kan opbevare sine data og udvikle nye løsninger.

Azure omkostnings rådgivning

Vi er klar over, at Azures beregningsmodel kan være kompliceret at forholde sig til. Med vores erfaring kan vi være behjælpelig med at estimere/budgettere jeres Azure forbrug.

På vores Dynamics 365 projekter udarbejdes et forhånds estimat på de Azure services, som forventes at blive anvendt til løsningen.

Vi har god indsigt i Azures muligheder, og kan derfor sikre, at I ikke kommer til at betale mere end nødvendigt.

Support af tidligere 
Dynamics AX versioner

Vi kan hjælpe virksomheder med drift, performance optimering og konsulent assistance til eksisterende Dynamics AX installationer. Dette gælder fra fra AX 3.0 til AX 2012.

Vores ekspert team kan supportere og rådgive i både forretningsapplikationen, infrastruktur, servere og databaser som eksisterende Dynamics AX løsningen benytter. 

Vi kan hjælpe med hele transitionen af eksisternede on-premise Dynamcis AX løsninger til Cloud. Det værende fra planlægning til udførelse af både forretningsløsning og tilhørende integrationer og infrastruktur, således at de nye løsninger og teknologier anvendes optimalt.