Er din virksomhed klar til den digitale transformation?

I 2021 har vi inspireret mange virksomheder omkring mulighederne i digitalisering. Dette fortsætter vi med i 2022.

Når vi gør det på den rigtige måde, hvor vi sætter processer før teknik, skaber digitalisering øget værdi for virksomhederne.

Derfor er det helt naturligt, at vi fortsætter det gode samarbejde med Aalborg Universitet – Innovation Factory North. I 2022 har AAU fortsat fokus på digitalisering af danske produktionsvirksomheder, bl.a. ved at fortsætte nogle af de tiltag de har startet, og så er der ligeledes en række nyheder:

  • Flere Awareness forløb. Det næste, hvor der stadig er ledige pladser, starter 18. februar.
  • I februar starter AAU en Demonstrator om Digitale Produktmodeller – hvad det er, hvad de kan bruges til, og hvordan de kan oversættes til og understøtte konkrete handlinger og beslutninger. Her er stadig plads til flere virksomheder. AAU er tovholder på forløbet, og de kommer bl.a. ind på front- og back-end konfigurering, parametriske CAD-modeller, automatisering af forretningsprocesser og beslutningsflow.
  • AAU er ved at scope to Demonstratorer omkring Collaborative Robots og lasersvejsning, som forhåbentligt kommer til at køre til foråret.
  • Derudover har AAU en Demonstrator om Machine Learning og/eller Forebyggende Vedligehold klar til at køre, når de rigtige virksomheder dukker op.
  • Og til sommer vil AAU naturligvis kører en tredje omgang af Papirløs Produktion, som har vist sig at være ret populær.

Der er masser af muligheder for at lade sig inspirere og blive klogere på hvilken værdi digitalisering kan give din virksomhed.

Læs mere om AAU – Innovation Factory North her

Vil du høre mere om hvad vores samarbejde med AAU kan hjælpe med, så tag fat i

Thomas Sønder

Sales Manager

Telefon +45 25 18 62 23

Mail ts@cloud-agility.com