Er din virksomhed kørt fast i et gammelt tidsregistreringssystem?

Med ProMark Workforce Management, som er integrerbar med Dynamics 365FO, får du blandt andet styr på dine medarbejderes tid, løn og fravær. ProMark kan bruges på alle gængse platforme og med appen giver det dine medarbejdere fleksibilitet i deres arbejde.

Hos Cloud Agility stræber vi efter at køre standard og løse vores kunders ønsker med ISV’er. ProMark er en “best-of-breed” Workforce Management-løsning, der understøtter indsamling af fremmøde, job- og projektdata for fuldstændig kontrol med aktiviteter og produktionsprocesser, så virksomheder kan forbedre produktiviteten og opnå besparelser på tværs af organisationen.

Det er vigtigt for virksomheder med et internationalt udsyn, at have fokus på EU’s arbejdsdirektiv. Derfor er der behov for forskellige løsninger til at sikre korrekt arbejdstidsregistrering tilpasset den branche man arbejder i. Her har Mark Information forskellige løsninger, hvor virksomhederne får god og kompetent rådgivning, så de kan levere den nødvendige dokumentation på arbejdstid, når myndighederne måtte efterspørge dette. Dermed kan bøder undgås for manglende dokumentation. Læs mere omkring hvad EUs arbejdstidsdirektiv er her.

Mark Information er derfor en oplagt samarbejdspartner for Cloud Agility. Hos Cloud Agility har vi en vision om at være det foretrukne konsulenthus indenfor blandt andet produktionsvirksomheder.

På billedet ser vi Brian Brok-Jørgensen fra Mark Information og Jørgen Peter Rasmussen fra Cloud Agility.

Hvis du vil høre mere, så kontakt os på telefon 70 20 40 00 eller skriv en mail til info@cloud-agility.com