“Evnen til at vi sammen kan skabe udvikling er kombinationen af forståelse, indlevelse og konstruktiv adfærd.”

SallingPlast A/S er en af de førende virksomheder i Danmark indenfor produktion af tekniske løsninger for transport af vand til energi-, industri- og aqua-sektoren. Det kræver et fleksibelt ERP-system, der kan følge med i udviklingen, og det lykkedes Salling Plast A/S at finde løsningen med Dynamics AX2012. 

Effektive løsninger  

Jeg er ny kunde hos Cloud Agility i Thisted, hvor deres konsulenter har supporteret vores AX2012. Der har fra begyndelsen været en stor vilje og evne fra konsulenternes side til at komme med konstruktiv support til at øge vores forståelse af og optimere brugen af AX2012. Med dem ombord er vi bedre rustet til at håndtere dagligdagen og fejlsøge på uforudsete hændelser. Forståelse for de udfordringer vi står med, og ikke mindst indlevelsen heri, er en stor styrke for Cloud Agility.  

Kompetente og dygtige konsulenter  

Deres medarbejdere er kendetegnet ved et meget stort kendskab til AX2012 generelt og specifikt produktionsmodulet, tidsregistrering og finans. Jeg har selv mange års erfaring i brugen af både Concorde XAL og Microsoft C5, men jeg har alligevel haft stor gavn af Cloud Agilitys konsulenters brede viden om de forskellige ERP-systemers funktionalitet. Der har været mange steder, hvor det har været gavnligt at kunne drage paralleller mellem disse forskellige ERP-systemer.  

Evnen til at vi sammen kan skabe udvikling er kombinationen af forståelse, indlevelse og konstruktiv adfærd. 

Henrik Lykke, IT Manager hos SallingPlast A/S