Få din produktion gjort digital

Industri 4.0 i lokalområdet

I går havde vi fornøjelsen af at være medarrangør til et vellykket – og velbesøgt – gå-hjem-møde med fokus på Industri 4.0. Arrangementet blev afholdt hos Dolle A/S i samarbejde med Aalborg Universitet, Morsø Erhvervsråd og Thy Erhvervsforum. Der var fokus på processer og værdien ved digitalisering med konkrete eksempler.

Her står Michael Geertsen og Johnny Amby Larsen fra Cloud Agility på vej ind til gå-hjem-mødet

Under navnet Innovations Factory North har Aalborg Universitet i samarbejde med EU kickstartet begrebet Industri 4.0 og digitaliseringen af de danske produktionsvirksomheder. Hos Cloud Agility kan vi komme med konkrete eksempler på hvordan virksomhederne på kort tid formår at digitalisere forretningen og skabe værdi.

Der var stor interesse og energi under arrangementet – om det skyldes, at det var første gang vi kunne mødes efter Corona epidemien eller det var budskabet omkring digitalisering, vil vi lade være op til den enkelte at vurdere.

Thomas Sønder fra Cloud Agility fortæller om værdien ved digitalisering og Industri 4.0

Den kommende tid vil Cloud Agility sætte særlig fokus på Industri 4.0 hos produktionsvirksomheder. Hos os kalder vi det Produktion 4.0. Vi vil række ud til danske produktionsvirksomheder, der søger hjælp og inspiration til deres digitalisering. Vil du høre mere om vores tiltag kan du kontakte Thomas Sønder på mail ts@cloud-agility.com eller ringe til os på telefon +45 25 18 62 23