“Fra bybo til Thybo”

Thy Erhvervsforum har søsat et koncept, der går under betegnelsen “Fra bybo til Thybo”. Som navnet antyder, er det et ønske om at trække flere folk til Thy. Udover, at der i området ligger en række spændende virksomheder, byder Thy på en helt fantastisk natur med store muligheder for et aktivt fritidsliv.

Surfere ved Klitmøller. Foto: Michael Geertsen

Stille morgen i Thy. Foto: Michael Geertsen

Hos Cloud Agility har vi længe talt om at starte et graduate-forløb for nyuddannede akademikere. Da Cloud Agilitys afdeling i Thisted allerede har et godt samarbejde med Thy Erhvervsforum, var det nærliggende for os at høre om de ville samarbejde omkring et sådant graduate-forløb.

Søren Slott Hertz – Head og Talent – i gang med præsentationen af Cloud Agility. Foto: Mai-Ki Hockauf

I den forbindelse blev der afholdt et webinar, som havde til formål, at fortælle om Cloud Agilitys graduate-forløb i Thy. Dette blev muligt i et samarbejde med Akademikernes A-kasse, som inviterede alle deres nyudklækkede studerende til at deltage. Ud over Cloud Agility havde de studerende mulighed for at høre lignende webinar med Grundfos og ATP. På webinaret deltog Thy Erhvervsforum, som fortalte om de muligheder, der er for tilflyttere til området. Thy Erhvervsforum bidrager aktivt til, at de graduates, der kommer til området, får set og prøvet de muligheder, der forefindes.

Har du lyst til at høre mere om et graduate-forløb hos Cloud Agility er du velkommen til at kontakte:

Søren Slott Hertz

Head og Talent

Telefon +45 30 17 32 24

Mail sh@cloud-agility.com