Management Consultancy

– Overvejer I at optimere ældre versioner af Dynamics AX eller investere i Microsoft Dynamics 365 platformen?

Hos Cloud Agility står Sanne Holme-Pedersen klar til at hjælpe netop Jer og Jeres firma med sparring, råd og assistance hvis du påtænker en optimering af Jeres arbejdsgange, indenfor eksempelvis ERP, CRM eller Field Service

Hvis jeres virksomhed kører på ældre versioner af ERP-Systemer og i leger med tanken om at investere i nye og mere fleksible programmer, eller I blot leder efter optimering, kan Sanne hjælpe Jer med at skabe overblik og dokumentere jeres virksomhedsaktiviteter og Supply Chain Management i én fleksibel løsning. Vores dygtige konsulenter, har erfaring fra mange brancher, men med et fælles mål om at optimere forretningsgangene for jeres firma.

Sanne Holme-Pedersen – Senior Business and Process Consultant

Ekspertise indenfor Supply Chain, forretningsanalyse, design & implementering.

Sanne møder sine kunder med en tilgang hvor hun formår, at skabe forståelse, tryghed og nærvær.

Med respekt for kunden og dennes udfordringer, bliver det muligt sammen at sætte nye mål og ny retning for virksomhedens processer og IT-understøttelse. Det skaber overskud til også at tage hånd om de menneskelige aspekter i forandringen.

Sanne værner om Cloud Agilitys’ værdier, om anerkendelse, ligefremme, teamplayers, faglighed og at få kunden involveret i alle beslutninger. Derfor kan man også, når man arbejder sammen med Sanne, genkende kunsten i at gøre det komplekse, konkret, da hun i alle skridt tænker proces før løsning. For Sanne handler implementeringsprocessen om at få IT-understøttelsen til at bidrage til at opnå virksomhedens overordnede forretningsstrategi.

Kontakt Sanne på mail: shp@cloud-agility.com eller mobil: +45 20 85 99 78