Glædelig jul fra Cloud Agility

Det har været et spændende år for os alle i 2020. Året var præget af forandringer og, vi skal alle fejre en anderledes jul end vi har været vant til. Vi håber trods alt at alle får den jul de ønsker, og at vi i det nye år snart kan få åbnet mere op for landet, så vi alle kan mødes igen på kryds og tværs.

Vi startede på bar bund den 1. juni, og siden har vi været på en interessant rejse sammen med nye kunder og medarbejdere. I dag er vi 23 medarbejdere fordelt over hele landet og Indien, de er alle i gang med at løse opgaver hos en række spændende kunder. Derfor skal der også lyde en tak til vores kunder og medarbejdere for samarbejdet i det forgangne år, og med et ønske om et lige så lykkebringende 2021.  

Vi har i 2020 vist at vi gør det helt rigtige, og at vores tanker og ideer om Cloud Agility har været de rigtige. Det er blandt andet måden hvorpå vi kompetenceudvikler vores kolleger, så de kan imødekomme vores kunders krav, udveksle erfaring og være nytænkende. Vi tror nemlig på, at kompetenceudvikling skaber de rigtige rammer for gode og dygtige medarbejdere, der kan løfte opgaven sammen.

Ligeledes har vores lokationer tæt på vores kunder og kollegaer vist sig at bære frugt, da vi på denne måde sikre at vi kan imødekomme alle krav fra vores kunder. Derfor er det også vigtig for os at vi gør hvad vi siger, og holder hvad vi lover. Vi bestræber os altid på at skabe værdi for kunder og medarbejdere.  

Et nytår ligger og venter på os. Vi vil i den forbindelse ønske alle vores kunder, deres familier og nærmeste et godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i det nye år, og vi glæder os til at byde velkommen til nye virksomheder og kolleger, som vil tage den denne rejse sammen med os.  

Cloud Agility ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!