Hvem stryger dine skjorter?

Og hvad har skjorter nu med ERP processer at gøre? Jo, ofte når vi har dokumenteret en proces er det blevet lidt som en krøllet yndlingsskjorte. Og når så processen er dokumenteret og virkeligheden står klart for alle involverede, så er der skabt motivation for forandring. Det vil sige motivation til at stryge.

Aha, men jeg er stadig ikke helt med på din pointe! Tak fordi du er ærlig. Vi oplever blot at nogle organisationer arbejder med krøllede processer (’skjorter’) hver dag i meget lange perioder og vi har masser af inspiration at komme med, men det starter med at se behovet for at stryge (optimere og forandre) sine processer.

Skal vi sætte damp på sammen? Vi arbejder for at skabe flow i hverdagens processer til gavn og glæde for både medarbejdere og bundlinjen. Vi er nysgerrige på hvilken udfordring I netop står overfor og måske er I nysgerrige på vores måde at arbejde på. Ring på telefon +45 70 20 40 00 eller send en mail til info@cloud-agility.com og lad os starte en dialog om mere flow i arbejdsdagen.

Når man først tager fat, tager det faktisk ikke ret lang tid – og vi møder jo heller ikke op i krøllede skjorter hver dag.