Lasernet

Cloud Agilitys samarbejdspartner Tabellae leverer markedets førende EDH-Løsning til håndtering af ind- og udgående forretningsdokumenter såsom fakturaer, ordrebekræftelser, kreditnotaer, følgesedler m.m. i alle formater. Fordelene ved Lasernet  er bl.a.:

Reducerer 
risici, tid og 
udgifter

Dokumenter bliver hurtigere at 
vedligeholde

Software + Best Practice = 
ERP-systemets bedste ven

Dokumenthåndtering har mange faldgruber, der kan få både budget og tid til at løbe løbsk, men hvis det gribes rigtigt an, kan det gøre hele ERP-løsningen endnu bedre, hvad enten det er Dynamics AX eller 365 for Finance & Operations. 

Standardsoftwaren Lasernet sparer ressourcer og sikrer, at virksomheder lever op til nuværende og fremtidige krav til korrekt modtagelse og levering af forretningsdokumenter i et ensartet og professionelt layout. Løsningen er brugervenlig og gør det nemt at vedligeholde layout og dokumentformater samt håndtere dokumenter som tilbud, ordrer og fakturaer. Med standardsoftware undgår I at kode direkte i ERP-systemet og får i stedet en standardsoftware, der er designet til formålet.

Lasernet reducerer den tid, det tager at skabe dokumenter, hvilket betyder, at ROI på løsningen er ekstremt hurtig. Med Lasernet Connectoren fastholdes al forretningslogik i ERP-systemet og behovet for at programmere i SSRS forsvinder.  

Softwaren understøtter hele dokumentprocessen fra udarbejdelse af design til formatering og distribution. Lasernet er kompatibel med alle ERP-systemer, blåstemplet af Microsoft og implementeret hos flere end 2.500 virksomheder over hele verden.

Vi anbefaler Best Practice pakken fra Tabellae

Pakken indeholder: 

 • Implementerings-Best Practices fra +500 implementeringsprojekter 
 • 14 præ-definerede dokumentskabeloner
 • Know-how, bl.a. om internationale formater, krav og muligheder 
 • Kurser, oplæring og lokal support i flere tidszoner

I får et ’Fast track’ til hurtig og problemfri implementering med mange fordele:

 • Hurtig integration
 • Dokumenter kommer hurtigt til Proof of Concept, så ERP-løsningen nemmere går live inden for tid og budget
 • Komplet og sikker integration uden kodning - al forretningslogik forbliver i Dynamics 365 og jeres dokumenter påvirkes derfor ikke ved opgraderinger
 • Billigere ERP-implementering pga. færre omkostninger til dokumenter (op til 50 procent sammenlignet med kodning i Reporting Services (SRRS)
 • Op til 20 gange hurtigere vedligeholdelse og løbende ændringer af dokumenter ift. SSRS i Dynamics
 • Vedligeholdelse og opdatering af dokumenter bliver nemt, da I selv vil kunne foretage simple ændringer til dokumentformat, -indhold, -distributionsform, -design og -layout
 • Professionelle dokumenter, som lever op til lovkrav og kundekrav
 • Understøtter modtagelse og konvertering af alle indkommende elektroniske ordrer og fakturaer i fx OIOUBL, OIOXML, EDI, EDIFACT, EHF, Svefaktura, Finvoice og XML
 • Kan håndtere stregkoder og labels

Cloud Agility og Tabellae har omfattende erfaring fra en lang række kundeprojekter i Skandinavien. Vores kombinerede viden er din virksomheds garanti for succes med dokumenthåndtering i Dynamics 365.

Tabellae

Virksomheder med mellem 50-2000 ansatte. Jo flere dokumenter og jo mere international samhandel – jo mere værdi giver Lasernet. Tabellae har brancheviden inden for Produktion, Retail, Forsyning, Transport, Distribution, Service, Food, Medico, Organisationer og Finans.

Mød Tabellae her

Cembrit - implementation and solution for Document Output Management from Tabellae

William Demant case - Better ERP Projects with Lasernet Output Management from Tabellae