LikeConcrete – Cloud Agility ”Det da bare Mega lækkert” citat: Henrik Andersen

Vi har været på et fantastisk spændende og energifyldt besøg hos Henrik Andersen kendt fra Løvens hule. En mand med ”mega lækre” produkter. Henriks megen omtale og succes har virkelig sat gang i efterspørgslen på hans produkter. Succes kommer som bekendt ikke alene ved hårdt arbejde, men opnås også for den, der evner at bringe teknologi ind i sin forretning på et tidligt tidspunkt. Selvom pengene ikke altid er store når man er nystartet, er det en afgørende faktor, at man nemt kan skabe overblik over salg og produktion alle døgnets 24 timer, hvad enten man står i produktionen eller er på landevejen for at sælge. Dette faktum har Henrik også måtte sande, så umiddelbart efter hans deltagelse i Løvens Hule ringede han vil vores partner Jørgen for at søge gode råd. Efter et besøg og en kop kaffe kom Jørgen hurtigt frem til, at Cloud Agility’s konsulenter nemt og hurtigt kunne hjælpe Henrik med at være i kontrol, så han kunne imødegå den stigende efterspørgsel, der er på LikeConcrete’s produkter.

I løbet af et par dage har vi i Cloud Agility udnyttet vores store viden indenfor produktion, planlægning og BI til at konfigurere en løsning til BeConcrete, der skal sikre, at Henrik har overblik over sin produktion og kan vækste sin virksomhed. Løsningen er bygget på Microsoft Power BI og Power App platformen, der ligger i skyen, så Henrik og hans medarbejdere kan tilgå løsningen fra en iPad, Mobiltelefon eller PC.

På billedet ses Martha Skjellerup fra Cloud Agility, som overrækker løsningen til Henrik.

I dag præsenterede vi så vores prototype og tanker for Henrik– hans ord var: ”Det er bare megalækkert”. Vi glæder os til i nærmeste fremtid at fortælle meget mere om løsningen og mulighederne med Microsoft Power Platformen. I samarbejde med softwaredistributøren Arrow glæder vi os over at kunne støtte Henrik, der er en passioneret iværksætter, som fortjener en masse medgang.

Er du interesseret i, at høre mere om vores løsninger på Microsoft Power Platformen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 20 40 00!