Management Consultancy

Vort dygtige team af Management konsulenter hjælper virksomheder med at få forløst deres digitale forretningspotentiale. Gennem mere end 20 år har vores konsulenter hjulpet virksomheder med at udarbejde IT-strategier, Roadmaps, Business cases og beslutningsgrundlag, når der skal etableres en ny og skalerbar IT-løsning, der er forberedt til at kunne flytte sig i takt med nye forretningsmæssige behov.

Vi leverer en plan, der giver værdi og tryghed

Vi tager opgaven hele vejen og sikrer, at din virksomhed får eksekveret på den digitale strategi.  Samtidig tilbyder vi at tage ansvar for implementering af den nye IT-løsning, ligesom vi også tilbyder vores assistance til at tage del i den efterfølgende opfølgning på om virksomheden får indfriet sine forretningsmæssige mål.

Opgradering til nyeste version

Vores Microsoft ERP-system (AX version 3.0, 2009) er ikke længere supporteret og påtænker I at re-implementere til nyeste version? eller mangler I svar på

 • Behov for at få udarbejdet en IT-strategi, men savner input til udførelsen i praksis
 • Hvordan træffer jeg det rigtige valg - Dynamics365 Business Central (NAV) versus Finance & Operation (AX)
 • Vi har tunge processer – Det må kunne gøres mere optimalt
 • Behov for assistance til udarbejdelse af Business case

bør I kontakte os for at få andel i vores erfaringer.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende møde og hør om, hvordan vores konsulenter har hjulpet mange andre virksomheder videre med lignende spørgsmål og overvejelser.

Ring til os på telefon +45 70 20 40 00 eller udfyld formularen til højre - så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  Brancher og ydelser

  Vore Management konsulenter har bred erfaring med virksomheder indenfor Finans, Handel, Projekt- og Entreprisestyring, Produktion og logistik.

  • Hjælper virksomheder med at koble deres digitale og forretningsmæssige strategi sammen
  • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag og Business case i forbindelse med investering i IT
  • Assistance til projektopfølgning og gevinstrealisering