Microsoft nyhed: HoloLens

HoloLens er Microsofts seneste bud på argumenteret virkelighed eller ’mixed reality’. Med de hovedmonteret display briller udstyret med sensorer, avanceret optik og holografisk virkelighedsforabejdning, kan brugeren få en total virkelighedsoplevelse. Brillerne kan bruges til argumenteret informationsvisning, hvor kunstig intelligens blender sammen med miljø. Det er altså ikke et par virtual reality briller, men et langt mere teknisk sofistikeret værktøj. Brillerne kan blandt andet bruges af ingeniøren der ønsker en oversigt over tegninger i realtid, eller medlemmer af et team som ønsker at tale med hinanden over lange distancer, uden at miste deres produktivitet. Selv udtaler Microsoft at HoloLens ikke blot optager hvad den ser, men forstår omgivelserne og interagere med dem, mennesker og objekter. Derfor giver brillerne store muligheder for at øge produktiviteten, effektiviteten og kan bidrage til en højere sikkerhed på arbejdspladsen.  

Udstyret med en række optiske sensorer to på hver side for fuld perifer virkelighedsoplevelse, kan HoloLens fornemme dybde, hånd- og øjenbevægelser. Yderligere giver mikrofonerne, HD-kameraet og lyssensorerne en virkelighedsforståelse som ikke er muligt at få fra en computerskærm.  

HoloLens ændrer måden at arbejde på  

Med HoloLens er der ikke længere behov for computerskærme eller tastaturer, den indbyggede processor er langt mere kraftig en den i en almindelig computer. Kontormiljøet kan pakkes ned til en simulation som kan tages med hvor end man ønsker det. HoloLens giver ikke kun et billede fra andre maskiner den er maskinen i sig selv. Ikke alene kan HoloLens bruges i bygge- og industribranchen. HoloLens giver også mulighed for at brugeren kan læse og svare på e-mails med Outlook funktionen, indgå i teams samarbejde med Microsoft Teams funktionen, og tilgå Dynamics 365 funktionerne fra en browser.  

Der er derfor mange muligheder for at optimere, effektivisere og øge produktionen ved brug af HoloLens fra Microsoft. Hvis du gerne vil vide hvordan jeres virksomhed kan gøre brug af HoloLens, så kontakt os til en uforpligtende snak, vi vil gerne hjælpe jer.