Stemmer din lagerværdi med det bogførte?

Hvis ikke, så bliv – måske – en smule klogere her

Har du også problemer med at dokumentere lagerværdier i ERP-systemet overfor din revisor og i særdeleshed med at få lagerværdien til at stemme med bogføringen i finans?

Så kan det være, det er tid til at få gennemgået dit ERP-system for mulige fejlkilder. Der er i mange virksomheder store udfordringer med adskillelse af reelle varer og servicevarer, at holde overblikket over konteringsopsætningen og forståelsen af forskellen mellem økonomisk og fysisk lager.

Hvis du kunne bruge noget faglig sparring og input til ovenstående og ikke mindst råd til, hvordan man kan få lager og finans til at hænge helt sammen, så tag fat i Cloud Agility – vi har stor erfaring med at hjælpe kunder med at blive mere tryg ved afstemningen af lageret og hele opsætningen bag. Vi griber altid opgaven systematisk an, og du vil som virksomhed efterfølgende stå med et ERP-system, hvor lager og finans stemmer, og et dokument, der viser de rettelser vi har foretaget for at få det på plads. Det kan du bruge internt, hvis de samme problemer skulle opstå igen.

Kontakt os for et uforpligtende afstemningsmøde. Ring på 70 20 40 00 eller skriv til info@cloud-agility.com hvis du vil høre mere.