Talentprogram giver passion og dedikation hos Cloud Agility

Hos Cloud Agility ser vi det unikke og talentfulde i vores medarbejdere, vores talentprogram handler om at udvikle den enkeltes potentiale, og deres evner til at varetage deres opgaver effektivt og professionelt. For talentprogrammet hos Cloud Agility, betyder det en tilgang til at vores medarbejdere, kan udfolde deres professionelle evner. Vi tror på at kompetencer hos den enkelte er summen af den mængde viden de har genereret gennem årene og deres professionelle kunnen. For at få dette regnestykke til at gå op, er kompetenceudvikling og medarbejdertrivsel afgørende for os. Vi gør meget ud af at spotte kompetencerne og talentet i vores medarbejdere, så også de udvikler sig i den optimale retning, så vi sammen kan udvikle vores faglighed, passion og dedikation. Den dygtige og tilfredse medarbejder tror vi, giver det bedste udbytte for vores kunder. Undersøgelser viser nemlig at muligheder for kompetenceudvikling, giver stor jobtilfredshed og glade medarbejdere, derfor er det også vigtigt for os. Vi har hos Cloud Agility, organiseret os så hele området omkring kompetenceudvikling har sit eget fokusområde, hvilket giver de optimale forudsætninger for personlig og professionel udvikling. 

Hvorfor kompetenceudvikling? 

Hos Cloud Agility, vægter vi udvikling af de rigtige kompetencer hos vores medarbejdere, for at vi i fællesskab kan nå vores mål og løse opgaver på bedst mulig vis. Vi sætter derfor stor fokus på løbende at udvikle disse kompetencer således at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger. Fra vores medarbejders synspunkt, er vores fokus på kompetenceudvikling, en mulighed for at de, som medarbejdere kan udvikle sig for selv at kunne realisere, skabe værdi og muligheder når de møder kunder. Kompetenceudvikling giver en mulighed for at lære, mens der løses arbejdsopgaver.

Hos Cloud Agility er vi erfarne konsulenter med 10-20 års erfaring. Vi sikrer at vores kompetencer hele tiden vedligeholdes, så vi kan følge med den stigende udvikling. Det betyder at vores kunder er garanteret optimalt udbytte af deres investeringer gennem Cloud Agility. 

Vores fokus er på den digitale transformation, med implementering af løsninger baseret på Microsofts mange forretningsapplikationer og Azure infrastruktur. Hvor det for få år siden var tilstrækkeligt at kunne håndtere Microsoft ERP-løsninger kendt som Dynamics AX, der kun med års mellemrum blev erstattet med en ny version, er virkeligheden i dag en helt anden. 

Microsoft har inden for de seneste år udvidet deres platform betydelig og flere områder som tidligere var en integreret del af ERP-systemet flyttes nu til andre Microsoft applikationer, der fælles for disse opdateres flere gange om året. Microsoft har skabt en arkitektur, der sikrer tæt integration mellem ERP, og de mange forretningsapplikationer som Sales, Fieldservice, Project Operation, E-commerce m.v. Ligeledes holder vores medarbejdere sig opdateret, jævnligt. For at sikre at vores kunder opnår den rette løsning, har vi et fokus på at holde alle konsulenter opdateret, gennem certificeringer hos Microsoft, deltagelse på seminarer, kurser og intern vidensdeling. Hvis der er fokus på at afdække en medarbejders talent, bliver det nemmere at sætte mål og gennemføre dem. 

– Vi kalder det talentudvikling! 

Hos Cloud Agility tror vi på at der findes talenter i alle aldersklasser, arbejdet ligger i at få afdækket disse evner, og udvikle dem i fællesskab. Vi ser unge talenter, med en fantastisk optimisme og en energi rettet mod deres arbejde, det ved vi også stiller store krav til lederens feedback og coaching. Tages der hånd om disse unge talenter, får man en medarbejder med en stor mængde fleksibilitet som i løbet af ingen tid adopterer ny teknologi, men som samtidig også er konkrete og operative. 

Talenterne som er midtvejs i livet, har igennem deres karriere opnået en erfaring som gør dem særligt egnet til at varetage stillinger som specialister eller konsulenter. Netop ved disse talenter er vores fokus på udvikling af deres specialist kompetencer. Vi fokuserer på disse egenskaber fordi vi tror det skaber en medarbejder som er fleksibel, og i konstant udvikling hvilket gavner vores kunder.  

Den ældste gruppe af talenter, har en dyb erfaring og omstillingsparathed, hvilket vi som arbejdsplads, vægter meget højt, da vi tror på at det er med til at skabe værdi på organisation og kunder. Kendetegnende for disse talenter, er at de gennem deres karriere har opnået en stor mængde praktisk erfaring, om hvordan mennesker og virksomhed gensidigt påvirkes af teknologiske fremskridt. De har igennem deres karrierer set begge sider af medaljen, de står derfor også med en stor palette af referencer og viden om hvordan forandringer påvirker organisation og medarbejdere. 

Fælles for alle aldersgrupper af talenter er, at det handler om at sikre den nødvendige fleksibilitet i hverdagen for at fastholde talenterne, men også et fokus på det behov som virksomheden og markedet kræver således at udviklingen kan ske i den rigtige retning.