Ugens pletskud fra Cloud Agility

Er Coronakrisen med til at fremskynde den digitale transformation?

I en coronatid er vi alle udfordret med at møde hinanden personligt. Det er derfor nærliggende vi selv tager vores eget medicin og gør brug af de digitale platforme. Under coronakrisen, skulle flere virksomheder se sig om efter alternativer til fysiske møder.

Hos Cloud Agility har vi haft stor succes med Microsoft Teams platformen, da den giver os mulighed for at forbinde alle vores afdelinger i ét møde, uden at vi udsætter hinanden for smittefare. Møder og vidensdeling er en essentiel del af vores arbejde. Onlinemøderne, er et alternativ til vores traditionelle kunde- og kollegamøder, men stadig med den samme gode service som altid.

Kan man vende Coronakrisen til noget positivt?

Vores Teams-møder er med til at fastholde fælleskabet, og det er nødvendigt når vi sidder hver for sig spredt ud over landet. Vi ved at møderne er vigtige for vores medarbejdere, fordi det giver dem mulighed for at høre hvad deres kollegaer arbejder med samtidig er det med til at skabe tryghed.

Her ses vores partner Jørgen Peter Rasmussen i gang med et møde via Teams. Vi bruger det ikke alene til at tale med vores kunder, men også til intern kommunikation. Vi er på 5 adresser men med en fælles samhørighed i Cloud Agility. Har du lyst til at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed, tager vi gerne et Teamsmøde. Kontakt os på + 45 70 20 40 00.

God Weekend fra Cloud Agility.